Image

Додаток Publish or Perish: помічник при аналізі свого цитування


Publish or Perish – це програма, яка витягує та аналізує академічні цитати. Дослідники, які розробили цей додаток на чолі з професоркою Мідлсекського університету Енн-Віл Харцінг, вклали особливий сенс у його назву. Адже якщо перекласти назву програми з англійської мови, то вийде «Опублікувати чи загинути» – відомий афоризм серед вчених для публікацій у престижних журналах з метою збільшення свого цитування.

Publish or Perish використовує різні джерела даних (Crossref, Google Scholar, Microsoft Academic, PubMed, Scopus, Semantic Scholar, Web of Science) для отримання необроблених цитат, потім аналізує їх і представляє ряд показників цитування, включаючи кількість статей, загальну кількість цитувань та індекс h.

Результати доступні на екрані, а також можуть бути скопійовані до буфера обміну Windows або macOS (для вставки в інші програми) або збережені в різних вихідних форматах (для подальшого використання або подальшого аналізу). Publish or Perish має докладний довідковий файл із порадами щодо пошуку та додатковою інформацією про показники цитування.

Завантажити файл інсталяції Publish or Perish для Windows можна тут

Джерело: https://harzing.com/resources/publish-or-perish

Наведемо невеликий приклад використання Publish or Perish. Додамо в додатку цитати з Crossref на один із наших журналів – Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. Відкриваємо програму Publish or Perish, натискаємо кнопку Crossref.

Потім вводимо номер ISSN для нашого журналу. Для авторів рекомендуємо скористатися клітинкою Authors, де потрібно ввести своє ім'я та прізвище англійською мовою (або ПІБ, під яким Ви найчастіше публікуєтеся).

Потім потрібно почекати, поки програма знайде Ваші публікації. Якщо шукати за ПІБ, то може знайти не тільки Ваші публікації, але і Ваших тезок. Щоб отримати показники лише за Вашими публікаціями, достатньо прибрати галочку з чужої роботи і праворуч Ви побачите показники лише для Ваших публікацій.


Потім натисніть кнопку Trash і Ви теж саме можете зробити з кнопкою Google Scholar.


Вдалого Вам пошуку своїх цитат!

 

s2.png

вул. Шатилова дача, 4, оф. 702 (8 пов.),
м. Харків, Україна, 61165

+38 (057) 750-89-90
+38 (050) 303-38-01

© TECHNOLOGY CENTER PC, 2002-2024
Image
Image
Image
Image