Image

7 причин, чому вченому потрібен профіль на Publons?


Publons – всесвітня платформа для вчених усіх напрямків, для користування якою, на відміну від інших ресурсів компанії Clarivate, таких як Web of Science та EndNote, не потрібна підписка, тобто цей ресурс безкоштовний для вчених.

7 причин, чому Вам теж варто приєднатися до вже зареєстрованих 3000000 дослідників і завести свій профіль на Publons:

  1. У профіль Publons Ви можете додавати будь-які свої наукові публікації, а не тільки ті, які індексуються в базі даних Web of Science, на відміну від Scopus. Правда, індекс Гірша буде рахуватися тільки за публікаціями журналів Web of Science, проте Ви точно будете знати, що стаття була опублікована в журналі WoS, так як над нею з'явиться ярличок «WoS».
  2. Окрім індексу Гірша за Web of Science, в профілі Publons Ви також зможете побачити інші наукометричні показники: загальна кількість публікацій, загальна кількість цитувань та загальна кількість рецензій, зроблених Вами та завантажених на Publons.
  3. Свої показники в Publons Ви можете використовувати в своєму резюме для різних наукових проєктів міжнародного рівня.
  4. Publons включає в себе величезний масив наукових рецензій більше 3 млн. дослідників з усього світу, тобто Ви можете ознайомитися зі світовою практикою рецензування. І навіть взяти участь в оцінці рецензій.
  5. Статус рецензента в Publons – це підтвердження членства в світовому клубі рецензентів наукових робіт. Publons несе відповідальність за достовірність даних про рецензії, і ці дані можна використовувати при написанні конкурсних заявок як показники досвіду, затребуваності та авторитету вченого. Тому радимо Вам також додати Ваші рецензії в свій профіль на Publons.
  6. Publons підтверджує рецензії наукових публікацій, згідно з чим кожному рецензентові присвоюються оціночні бали та підраховується рейтинг. Рейтинг рецензента в Publons допомагає стати рецензентом в більшій кількості журналів.
  7. Членство в Publons – це реальна можливість розширення кола професійного спілкування.

Якщо Ви раніше мали зареєстрований обліковий запис на платформах Web of Science, EndNote або ResearcherID компанії Clarivate, Ви можете використовувати логін і пароль від цих платформ для входу на платформу Publons. З 15 квітня 2019 року вже існуючі облікові записи ResearcherID автоматично оновлені до профілів Publons зі збереженням усіх списків літератури та інших наявних даних.
У разі, якщо Ви не зареєстровані ні на одній з платформ компанії Clarivate, необхідно пройти реєстрацію. Для цього рекомендуємо скористатися нашим навчальним відео «Як зареєструватися в Web of Science»

 

 
s2.png

вул. Шатилова дача, 4, оф. 702 (8 пов.),
м. Харків, Україна, 61165

+38 (057) 750-89-90
+38 (050) 303-38-01

© TECHNOLOGY CENTER PC, 2002-2024
Image
Image
Image
Image